Infiintata in anul 2004, IDEAL TRANS FERM S.R.L. a fost conceputa ca o afacere de familie, pornind de la pasiunea, increderea si curajul unor oameni simplii ca aceasta poate deveni o poveste de succes. Implicandu-ne cu convingere si determinare, am facut lucrurile sa se intample, cu pasi mici si siguri, astfel incat acum facem parte din cei 70-90% ai PIB-ului global, afacerile de familie fiind un segment stabil al economiei, barometru al sanatatii economice si sociale.

Etapele de dezvoltare pe care le-am parcurs, ne-au adus la sediul actual din mun. Buzau, str. Veteranilor, nr. 51, in suprafata de 400 mp., birouri si depozit, unde functioneaza o echipa formata din 5 angajati.

Cu peste 19 ani de experienta, suntem o societate specializata in furnizarea de echipamente de protectie individuala, imbracaminte de lucru si echipamente tehnice companiilor de top de pe teritoriul Romaniei, din agricultura, industrii extractive si constructii, electricitate, comert, transport si servicii, asigurand certificate de garantie, de conformitate si fise tehnice.

Categoriile de produse furnizate includ solutii de siguranta specializata pentru protectia picioarelor, protectia mainilor, protectia corpului, protectia capului si a fetei, protectia urechii si protectia respiratorie. Totodata, gama produselor se extinde si la materiale de curatenie si intretinere, indicatoare de semnalizare si securitate.

Ne mandrim sa putem asigura clientilor produse de cea mai inalta calitate, imbracamintea si incaltamintea fiind procurate de cei mai mari producatori/importatori de profil, respectiv: Renania, Portwest, Rihno Safety, Ardon, Rock Safety, Cerva, Ganteline, Uvex, Delta Plus, Draeger.

De asemenea, toate produsele de protectia a corpului si a capului pot fi personalizate prin diverse metode de inscriptionare.

Valorile care ne coordoneaza activitatea sunt profesionalismul, integritatea, flexibilitate si  promptitudinea de a raspunde cu succes exigentelor clientilor.